Bestellen
is eenvoudig

FiliFresh werkt lokaal. Alles wordt eigenhandig vers klaargemaakt daarom hanteren wij een bestelstop van twee dagen, met uitzondering van maandag en dinsdag.

FiliFresh - Dagverse maaltijden

Hoe kan ik deze dagverse maaltijden bestellen?

Omdat wij dagvers klaargemaakte dagschotels willen verkopen zijn we genoodzaakt een bestelstop van twee dagen te hanteren.
Bestellen

Maak je keuze uit de dagverse gerechten in onze shop. Omdat wij dagvers klaargemaakte dagschotels willen verkopen zijn we genoodzaakt een bestelstop van twee dagen te hanteren, met uitzondering van maandag en dinsdag.

Betalen

Betalen kan via deze mogelijkheden.

  1. Overschrijving: Na dat je het order hebt geplaatst schrijf je het verschuldigde bedrag over via bank overschrijving (Je krijgt de gegevens op de order bevestigingspagina en in je order email). Daarna verwerken wij je order. Zorg dus dat je tijdig betaald.
  2. Cash: Bij het leveren of ophalen van jouw maaltijd kan je eenvoudig cash betalen of via je bank-app op de smartphone. Zorg dat je steeds het juiste bedrag beschikbaar hebt bij leveringen. Dit zorgt ervoor dat we alle orders op tijd kunnen leveren. 
  3. Payconiq: Deze mogelijkheid is binnenkort beschikbaar.
Leveren / Afhalen

Tijdens het afrekenen kan je kiezen tussen afhalen en leveren (regio 9150 Kruibeke) en dit tussen 14.00 en 18.00 u. Zorg dat je thuis bent of een adres achterlaat waar steeds iemand thuis is.

Onze bestelstop kort samengevat:
Maandag bestellen om woensdag te leveren. Dinsdag bestellen om donderdag te leveren. Woensdag bestellen om vrijdag te leveren. Voor menu's van maandag en dinsdag kan je ten laatste één dag vooraf bestellen.

Bestel je maaltijd

25 jaar ervaring en klaar voor FiliFresh

Ik ben Filip Heylen, 43 jaar, opgegroeid in Groot Kruibeke en scout in hart en nieren. Na mijn studies heb ik 25 jaar ervaring opgedaan als chef en ben ik klaar om mijn eigen concept uit te werken.

Ik garandeer je heerlijke, ecologische en verse lokale producten. Deze ingrediënten worden met zorg en liefde voor jou klaargemaakt. Als jij dit ook wil ervaren, bestel dan vandaag nog je (h)eerlijke dagverse maaltijd.

Bestel je maaltijd