Ervaringen

Jij kan helpen om FiliFresh te laten groeien en onze kwaliteit op peil te houden. Een korte omschrijving van je ervaring kan wonderen doen. Jouw eigen ervaring toevoegen kan onderaan de pagina. Bedankt!

— Filip

Zeer verzorgd, lekker en verfijnd buffet

Rated 5 out of 5
09/07/2022

Omdat we zelf zoveel mogelijk ecologisch en lokaal eten, ben ik voor een familiefeestje terechtgekomen bij Filifresh. We bestelden een buffet met vlees en vis, maar vroegen om de nadruk te leggen op verse en gevarieerde groentesalades. Filip bezorgde suggesties voor gerechten en paste nadien nog enkele zaken aan naar onze wensen. Het resultaat was een uiterst verzorgd, afwisselend én lekker buffet, dat duidelijk geapprecieerd werd door de gasten. De salades waren gevarieerd, de porties royaal en de ingrediënten duidelijk vers en van goede kwaliteit. Kortom precies zoals we het voor ogen hadden.

Hilde H.

Lekker en Gezond Feesten met Filifresh

Rated 5 out of 5
07/13/2022

Op 11 juli heeft Filip onze gasten en onszelf verwend met een ongelofelijk gevarieerd groenten- en slabuffet met (meer dan genoeg) zalm, lekker mals rundsvlees en varkensribbetjes vers gebarbecued. We waren allemaal in de wolken: het was zeer smakelijk en ook nog gezond (geen enkel schuldgevoel na dit barbecuefestijn dankzij de overvloed aan groenten).

Dirk Verhulst
FiliFresh - Dagverse maaltijden

Jouw ervaring

We verwerken jouw ervaring binnen de 24 uur.