01

Ecologisch

02

Lokaal

03

Vers

Dagverse maaltijden aan huis geleverd in Kruibeke, Bazel en Rupelmonde.

Dagverse maaltijden en soepen met lokale ingrediënten. 
Afhalen of laten leveren aan huis.

FiliFresh gaat voor ecologische, lokale en verse voeding. Het milieu en je gezondheid staat bij ons centraal. Wij leveren onze heerlijke dagverse maaltijden aan huis.

Lokaal en lekker

We werken trouw met onze partners zodat we kwaliteit van eigen bodem kunnen garanderen. Een heerlijke samenwerking die je zal proeven.

Dagverse maaltijden aan huis

(h)eerlijke maaltijden aan huis

Elke week kan je onze dagverse maaltijden en soepen vinden. We gaan er prat op dat we enkel dagverse en biologische ingrediënten gebruiken.

Dagverse maaltijden aan huis

Dagverse maaltijden aan huis: eenvoudig te bestellen

FiliFresh werkt lokaal alles wordt eigenhandig vers klaargemaakt daarom hanteren wij een bestelstop van twee dagen op voorhand. Lees alles over ons eenvoudig bestelproces.

Hoe werkt het?

Dagverse maaltijden aan huis in Kruibeke, Bazel en Rupelmonde

Bekijk onze huidige menu met maaltijden aan huis geleverd. Bij FiliFresh hebben we heerlijke dagverse gerechten voor iedereen. Smakelijk.

Dagmenu:
01-03-2024
Dagsoep:
01-03-2024
6,20
Salade v/d Dag:
01-03-2024
11,00
Bekijk ons volledige menu

25 jaar ervaring en klaar voor FiliFresh

Ik ben Filip Heylen, 43 jaar, opgegroeid in Groot Kruibeke en scout in hart en nieren. Na mijn studies heb ik 25 jaar ervaring opgedaan als chef en ben ik klaar om mijn eigen concept uit te werken.

Ik garandeer je heerlijke, ecologische en verse lokale producten. Deze ingrediënten worden met zorg en liefde voor jou klaargemaakt. Als jij dit ook wil ervaren, bestel dan vandaag nog je (h)eerlijke dagverse maaltijd.

Bestel je maaltijd

Ervaringen

Huwelijksjubileum

Rated 5,0 out of 5
10/12/2023

Verzorgde ons feest voor ons huwelijksjubileum. Alles was top verzorgd. Iedereen vond het super lekker. Vakwerk. Mooi gepresenteerd met de beste ingrediënten . Geen enkel minpunt. Bedankt Filip.

Romain en Gerda Van Eynde-Rogiers

Super service en super eten!

Rated 5,0 out of 5
08/22/2023

Filip heeft de catering verzorgd op ons trouwfeest. De broodjes, receptie en ’s avonds een heerlijke specialere BBQ en dan dessert! Iedereen vond het superlekker, het zag er ook heel mooi uit en wat een smaakbommen. Een super dikke merci voor ons zo goed bij te staan en onze smaakpapillen zo te verwennen!

Caroline