01

Ecologisch

02

Lokaal

03

Vers

Dagverse maaltijden en soepen met lokale ingrediënten. 
Afhalen of laten leveren aan huis.

Dagverse maaltijden en soepen met lokale ingrediënten. 
Afhalen of laten leveren aan huis.

FiliFresh gaat voor ecologische, lokale en verse voeding. Het milieu en je gezondheid staat bij ons centraal. 

Lokaal en lekker

We werken trouw met onze partners zodat we kwaliteit van eigen bodem kunnen garanderen. Een heerlijke samenwerking die je zal proeven.

Dagverse maaltijden

(h)eerlijke maaltijden

Elke week kan je onze dagverse maaltijden en soepen vinden. We gaan er prat op dat we enkel dagverse en biologische ingrediënten gebruiken.

Dagverse maaltijden

Eenvoudig te bestellen

FiliFresh werkt lokaal alles wordt eigenhandig vers klaargemaakt daarom hanteren wij een bestelstop van twee dagen op voorhand. Lees alles over ons eenvoudig bestelproces.

Hoe werkt het?

25 jaar ervaring en klaar voor FiliFresh

Ik ben Filip Heylen, 43 jaar, opgegroeid in Groot Kruibeke en scout in hart en nieren. Na mijn studies heb ik 25 jaar ervaring opgedaan als chef en ben ik klaar om mijn eigen concept uit te werken.

Ik garandeer je heerlijke, ecologische en verse lokale producten. Deze ingrediënten worden met zorg en liefde voor jou klaargemaakt. Als jij dit ook wil ervaren, bestel dan vandaag nog je (h)eerlijke dagverse maaltijd.

Bestel je maaltijd

Ervaringen

Lekkere Asperges

Rated 5 out of 5
05/29/2021

Het gerecht met de asperges met zalm was superlekker. De portie was ruim voldoende.

Fijn om eens niet zelf in de keuken te moeten staan!

Nele

Lekker, vers en lokaal

Rated 5 out of 5
03/30/2021

We bestelden voor de eerste keer en genoten enorm van de zalmtartiflette. De garing was perfect en verse dille maakte het gerecht af. De schotel was gezellig en duurzaam “verpakt” in een grote ovenschotel. We kijken uit naar de soep die we voor morgen bewaarden (want de portie tartiflette was ruim voldoende) én plaatsten onmiddellijk een nieuwe bestelling.

Nele